Baby vask i badekar

Den første uge eller to er det bedst at give dit spædbarn bad med en våd svamp eller med en varm, fugtig vaskeklud. Vask babyens ansigt og hænder ofte, og grundigt rense sit genitale område efter hver bleskift.

Badning en baby i et badekar

Efter navlestrengen stumpen er falder af, og området helet, kan du begynde at give dit nyfødte en karbad 3-5 om ugen. Det er nemmest at bruge et lille badekar eller tubekar fyldt med varmt vand.
i stedet for at bruge køkkenvasken eller karbad.

Selv om nogle forældre bader deres babyer hver dag, indtil babyen kravler rundt og kan komme i et større badekar, er det egentlig ikke nødvendigt med mere end tre gange om ugen i løbet af det første år. Badning kan godt udtørre den lilles huden.

Nogle babyer finde det varme vand meget beroligende. Hvis dette er tilfældet med din baby, er det fint at lade hende blive i karet. Andre græder gennem hele badet -så skal det bare overståes.
Badet behøver ikke at tage en masse tid: Fem minutter er lang nok til at få dit barn rent, før vandet køler ned for meget.

Når du gør bader din nyfødte, kan det godt virke lidt skræmmende i starten.

Det kan godt kræve god kontrol hvis det lille væsen vrikker og spræller, men bevare roen og oprethold et godt greb om den lille, så babyen bevare tilliden til dig

Efterlad aldrig dit barn uden opsyn,selv for et minut.Hvis dørklokken eller telefonen ringer, og du føler, du skal svare på det,tag babyen op i et håndklæde og tag barnet med dig.

Sæt aldrig din baby i en balje, når vandet kører stadig. (Vandet kan hurtigt blive for dyb eller varmt.) Vandet bør være mellem 32-34 grader.
Ha samlet det det skal btuge til badet (herunder mild sæbe, en vaskeklud, og en plastik kop), og læg et håndklæde, en ren ble og tøj. Sørg for, at rummet er behageligt varmt, så dit barn ikke får kølet.

Barnevogn eks

Barnevogn eks

Barnevogn eks

Besøg webshop

Gå tilbage

Få vores nyhedsbrev

Du kan afmelde i alle vores e-mails, hvis du ikke ønsker at modtage flere e-mails
Dit navn
Din email