På stranden

Børn og havet går sammen som fisk og hav.

Vi med børn har prøvet at samle nogle gode råd, til at turen på stranden med dine børn bliver en succes.

Først og fremmest – Solbeskyttelse

Det kan ikke siges og skrives nok – det er Så vigtigt med solbeskyttelse. Især børn med deres sarte og fine hud, er udsat for solskader. Og det er allerede helt fra den tidlige forårssol. Så på med masser af solcreme – evt også solbeskyttende tøj.

Hvis dit barn er yngre end seks måneder, bør du holde barn helt  ude af solen og kun opholde i skyggen.

Hvis du har en større baby eller et lille barn, bør du holde barnet ude af solen fra kl 11 – 15, hvilket er den varmeste del af dagen. Hvis I er på stranden, kan man sætte et soltelt op – og lade barnet lege eller sove i det. Eller simpelthen tage hjem efter kl 11 – eller tage afsted efter kl 15. Det er hvad der passer bedst i jeres dag.

Når dit barn er i solen, brug gerne let bomuld tøj, der dækker ben og arme. En UV soldragt er en rigtig god mulighed. Lad barnet have en bredskygget hat på, der dækker ansigt og hals, og solbriller til at beskytte øjnene mod solen og sandet.

Det er ofte nemmere at gives solcreme hjemmefra, så er du mere sikker på du få smurt barnet ordentligt ind med en god solcreme.

Brug en solcreme specielt udviklet til babyer og børn, med en solbeskyttelsesfaktor (SPF) på MINDST 15. Sørg for, at solcreme er et bredspektret mærke med en fire-stjernet eller fem-stjernet rating. Det betyder at det giver UVA og UVB beskyttelse, som vil blive angivet på emballagen. HUSK at smøre solcreme på regelmæssigt.

En god madpakke – masser af væske, frugt og lidt hyggeligt, er med til at gøre turen en succes.

Legetøj til sand og vand, et hyggeligt tæppe – dejlige håndklæder og så det gode humør.

Sidst men ikke mindst – husk de gamle råd “Kun en tåbe frygter ikke havet” – så aftale altid, hvem der holder øje med ungerne.

Besøg webshop

Gå tilbage

Få vores nyhedsbrev

Du kan afmelde i alle vores e-mails, hvis du ikke ønsker at modtage flere e-mails
Dit navn
Din email