Spise

 

Det at spise er noget af det der betyder rigtig meget for os. Og der er så mange holdninger til netop dette emne. Helt fra snakken om amning kontra flaske – til hvor meget og hvornår. Det er noget andre “blander” sig i ( også uden at være blevet spurgt ) og det er noget som vi forældre måler vores “succes” som vellykkede forældre med.spisetid

Er dit barn kræsent får det nok og spise…. faktum er, at der er meget få fejlernærede børn i Danmark – og at de fleste overlever fint uden at kunne lide broccoli. Følg din egen intuition og jeres rytmer og normer. Men prøv at helt fra starten, at lave nogle rutiner og hyggelige spise situationer. Man ved det betyder meget for lysten og appetitten, at man spiser sammen.

Der findes masser af hjemmesider med gode forslag til både, hvornår man kan forvente at baby kan spise f.eks grød og mere fast føde, til opskrifter med børnevenlige og ernæringsrigtig kost.

Det er en god ide at investerer i nogle praktiske spiseredskaber og service der kan tåle både varme, kulde og kan gå i opvaskemaskinen. Vær kritisk og vælg kun service/ bestik der er absolut sikkerhedstjekket og som ikke indeholder div. skadelige stoffer.

Overvej også situationer, hvor I er på tur – små praktiske skåle med låg kan man ikke få nok af. Dispensere til f.eks mælkepulver og naturligvis hagesmække der er tilpasset barnets behov og alder er også et must.

Barnevogn eks

Barnevogn eks

Barnevogn eks

Barnevogn eks

Besøg webshop

Gå tilbage

Få vores nyhedsbrev

Du kan afmelde i alle vores e-mails, hvis du ikke ønsker at modtage flere e-mails
Dit navn
Din email