Pirat klapvogn!

1.619,00DKK

TRÆKVOGN PIRAT JACK

Få rabat i www.babyvital.dk

Spar 10% som medlem

BabyVital.dk

Baby Vital er en del af Min Egen verden.dk, der står som garant for høj kvalitet og for garantien på de enkelte produkter.

Dine varer bliver sendt direkte fra leverdøren i Tyskland til dig. Det betyder at Min egen Verden.dk ikke er lagerførende på alle produkter, og kan derfor sælge til meget fordelagtige priser.
Det kommer dig til gode og du skal som kunde selvfølgelige kun sende varer retur til Min Egen Verden.dk og ikke tilbage til Tyskland, hvis du ikke ønsker at returnere dine varer – uanset årsag.

Vi med børn

Suveræn Hurtigt

Jeg stod og manglede en Trold i en æske ,gik i på nettet fandt en hos minegenverden,bestilte den, 2 dage efter havde jeg den ,først bagefter blev pengene hævet,se det er service. Erik
Erik

Den bedste gave jeg har givet

super rådgivning og rigtig flot indpakket gave. Den skabte lykke. Tak for hjælpen – jeg vil klart anbefalde jer :-)
Stine

Super god service

Super god service, og fornuftige priser. Man får hvad man betaler for, det er kvalitet for pengene.. Ydermere er ejeren, Peter super flink og dygtig.. Manglede nogle beslag til en barnevogn, og fik dem leveret direkte til min adresse :)Kan helt klar anbefales5 ud af 5 stjerner
Waqas

Nem bestilling, billigt, god kvalitet

Jeg købte fine, pæne håndklæder med navne broderet på. Bestillingen blev gennemført uden problemer, og billederne på websitet var meget repræsentative for, hvordan håndklæderne faktisk ser ud (mht til farve) :) og jeg synes, de virker lækre og er til en ret god pris – broderingen taget i betragtning.
Jeg fik dog klikket frem og tilbage et par gange, fordi jeg skulle bestille to håndklæder med forskellige navne og stjernetegn. Men det var det eneste lille problem, jeg havde.
Malene

KUNDESERVICE

Kontakt os

2 + 13 =

Få vores nyhedsbrev

Du kan afmelde i alle vores e-mails, hvis du ikke ønsker at modtage flere e-mails
Dit navn
Din email