Få rabat i www.minegenverden.dk

Spar 10% som medlem

Der var engang… Sådan begynder alle gode eventyr

– også historien om Min Egen Verden.

Det første kapitel blev skrevet da jeg som nybagt far til to små drenge søgte efter funktionelt babyudstyr og sjovt og anderledes legetøj.
Helst noget som var gedigent, udviklende og nyskabende. I udlandet stødte jeg på en ganske særlig bamse. Den var blød og lækker og havde plads til personligt broderi på poterne.
Den faldt både jeg og min familie pladask for.

Som den eneste i Danmark fik jeg ret til at forhandle de unikke bamser og i 1999 startede jeg internetbutikken Min Egen Bamse. Det begyndte med en bamse, men i årenes løb har vi broderet på mangt og meget.
Lige fra stofbleer, hagesmække og håndklæder til instruktørstole i børnestørrelse. Vi har ikke længere tal på hvor mange broderede varer der har forladt vores systue, men vi har i hvert fald fået en solid erfaring.

 

Vi med børn

Vi ved hvilke varer og materialer der kan broderes på med godt resultat. I årenes løb har både mine sønner og mit ekstra “barn”, internetbutikken, vokset sig større. Min Egen Bamse har fået selskab af tøj, tilbehør, legetøj, børnebøger, børnemøbler, sengetøj og meget mere. Vi har skiftet navn til Min Egen Verden og er blevet flere medarbejdere.

Og vores lyst til at finde nye og spændene varer har vi endnu. I 2010 åbnede vi vores fysike butik i VP Arkaden i Helsinge og i 2014 flyttet vi til Østergade 24 også i Helsinge, hvor du altid er velkommen til komme og se og røre, du har også mulighed for at afhente din ordre i vores butik Min Egen Verden ønsker at tilbyde dig et bredt udvalg af legetøj og baby- og børneudstyr af høj kvalitet.
Og vi vil gerne være stedet hvor du kan købe netop den specielle gave til den nyfødte, dåbsbarnet eller fødselsdagsbarnet, som ikke kun vækker lykke her og nu, men bliver et kært minde for livet. Er du tilfreds, er vi også tilfredse.

Så kontakt os endelig hvis du savner bestemte varetyper i butikken eller gerne vil af med ris eller ros. Venlig hilsen Peter Torndyb

Suveræn Hurtigt

Jeg stod og manglede en Trold i en æske ,gik i på nettet fandt en hos minegenverden,bestilte den, 2 dage efter havde jeg den ,først bagefter blev pengene hævet,se det er service. Erik
Erik

Den bedste gave jeg har givet

super rådgivning og rigtig flot indpakket gave. Den skabte lykke. Tak for hjælpen – jeg vil klart anbefalde jer :-)
Stine

Super god service

Super god service, og fornuftige priser. Man får hvad man betaler for, det er kvalitet for pengene.. Ydermere er ejeren, Peter super flink og dygtig.. Manglede nogle beslag til en barnevogn, og fik dem leveret direkte til min adresse :)Kan helt klar anbefales5 ud af 5 stjerner
Waqas

Nem bestilling, billigt, god kvalitet

Jeg købte fine, pæne håndklæder med navne broderet på. Bestillingen blev gennemført uden problemer, og billederne på websitet var meget repræsentative for, hvordan håndklæderne faktisk ser ud (mht til farve) :) og jeg synes, de virker lækre og er til en ret god pris – broderingen taget i betragtning.
Jeg fik dog klikket frem og tilbage et par gange, fordi jeg skulle bestille to håndklæder med forskellige navne og stjernetegn. Men det var det eneste lille problem, jeg havde.
Malene

KUNDESERVICE

Kontakt os

2 + 6 =

Få vores nyhedsbrev

Du kan afmelde i alle vores e-mails, hvis du ikke ønsker at modtage flere e-mails
Dit navn
Din email