Møbler til børneværelset

1-3 dages levering, kvit og frit

Møbler til børneværelset

1-3 dages levering, kvit og frit

Pirat klapvogn!

1.619,00DKK

TRÆKVOGN PIRAT JACK

Få rabat i www.rumleg.dk

Spar 10% som medlem

RumLeg.dk

Kvalitets møbler til børn i alle aldre

Børneværelset er børnenes frirum hvor de kan lege og også være dem selv.
I et børneværelse skal der være mulighed for at lege og lære for at udvikle sig bedst muligt, det stiller store krav til møblerne i rummet.
De børnemøbler du finder hos RumLeg er der tænkt over at de skal kunne bruges længe og gerne skulle vokse sammen med børnene.
Kig ind hos RumLeg og se vores store udbud af kvalitetsmøbler til fornuftige priser

 

 

Vi med børn
Og vi vil gerne være stedet hvor du kan købe netop den specielle puslereol, klædeskab eller seng som ikke kun vækker lykke her og nu, men bliver længe og med stor glæde. Er du tilfreds, er vi også tilfredse.

Så kontakt os endelig hvis du savner bestemte varetyper i butikken eller gerne vil af med ris eller ros. Venlig hilsen Peter Torndyb

Suveræn Hurtigt

Jeg stod og manglede en Trold i en æske ,gik i på nettet fandt en hos minegenverden,bestilte den, 2 dage efter havde jeg den ,først bagefter blev pengene hævet,se det er service. Erik
Erik

Den bedste gave jeg har givet

super rådgivning og rigtig flot indpakket gave. Den skabte lykke. Tak for hjælpen – jeg vil klart anbefalde jer :-)
Stine

Super god service

Super god service, og fornuftige priser. Man får hvad man betaler for, det er kvalitet for pengene.. Ydermere er ejeren, Peter super flink og dygtig.. Manglede nogle beslag til en barnevogn, og fik dem leveret direkte til min adresse :)Kan helt klar anbefales5 ud af 5 stjerner
Waqas

Nem bestilling, billigt, god kvalitet

Jeg købte fine, pæne håndklæder med navne broderet på. Bestillingen blev gennemført uden problemer, og billederne på websitet var meget repræsentative for, hvordan håndklæderne faktisk ser ud (mht til farve) :) og jeg synes, de virker lækre og er til en ret god pris – broderingen taget i betragtning.
Jeg fik dog klikket frem og tilbage et par gange, fordi jeg skulle bestille to håndklæder med forskellige navne og stjernetegn. Men det var det eneste lille problem, jeg havde.
Malene

KUNDESERVICE

Kontakt os

11 + 6 =

Få vores nyhedsbrev

Du kan afmelde i alle vores e-mails, hvis du ikke ønsker at modtage flere e-mails
Dit navn
Din email